Mladší minižactvo odehrálo ve Varnsdorfu dvě hodně vyrovnaná utkání. Tedy – vyrovnaná, kdyby děvčata, která hrála v jedné pětce spolu, vždy udržela bodový náskok, který udělali kluci, tak jsme obě utkání vyhráli minimálně o 30 bodů. Ale protože děvčata byla pomalá, spíš hrála úplně bez zájmu, tak se vždy soupeřky dotáhly na vytvořený náskok.

V prvním zápase jsme prohráli o bod, který padl 3 vteřiny před koncem, ve druhém utkání jsme vyhráli až v prodloužení. Ale opět to nemuselo být, kdyby děvčata aspoň trochu hrála a běhala. Pochvalu zaslouží Michal, Míra a Ondra, bojovali, bránili i za holky a ještě stíhali dávat hodně košů. Ale největší pochvala je pro Janu, ta odehrála hlavně ve druhém utkání zatím nejlépe, co jsme ji kdy viděly. Běhala, DOSKAKOVALA, bránila za všechny a ještě stihla dávat koše. Jenže co platné, když ji žádná jiná spoluhráčka nepomohla, naopak. Další důvod, proč jsme prohráli, byli rodiče domácích hráček – ti vytvořili svým dcerám tak bouřlivé prostředí, že nešlo, aby prohrály. Kéž by toto zažily i naše hráčky, že je budou tak mohutně rodiče povzbuzovat.

Kapitola sama pro sebe byli rozhodčí. Tak špatně odpískané zápasy, ale na obě družstva, jsme ještě nezažily.

TJ Slovan Varnsdorf – ASK Lovosice 70:69 (24:37)

Sestava a body – Pokorný 25, Bednařík 21, Brůnová 8, Hejduk 6, Bilíková 3, Baudišová 2, Dlouhá 2, Berešová 2, Durčeková, Udatná, Dlouhá K., Nedorostová.

TJ Slovan Varnsdorf – ASK Lovosice 78:80 (30:37, 72:72)

Body – Pokorný 35, Brůnová 24, Bilíková 8, Bednařík 4, Hejduk 3, Baudišová 2, Dlouhá A. 2, Durčeková 2.